Forum dla czlonkow gildii Playing for Fun
gracz
zajefajne logo
Administrator
ta kiedyś w to się bawiłem na początku nic nie kapowałem ale później już z górki:]

Logo fajne i nawet ładnie wygląda na forum przy rozdziałce 1280x1024, ale ja niestety mam za mały monitor i używam 1024x728 a przy takiej już trochę dziwnie, bo wyjeżdża po za ekran screen. Nie wiem jak ten obrazek jest osadzony ale jakieś width="90%" czy coś w tym stylu powinno załatwić sprawę
Ostatnio edytowany przez Agares (2009-04-12 21:08:36)
Arr zmień sobie rozdzielczość z 1280 na 1024 to zobaczysz o co chodzi obrazek jest umieszczony nie jako wielkość strony razy jakiś procent ale całościowo, zaś sama ramka jest liczona rozdzielczość razy procent. Przy zmniejszeniu rozdzielczości z 1280 na 1024 ramka się zmniejsza, ale obrazek już nie. Przez to obrazek wychodzi z prawej strony ramki

aha no i co ja biedny moge z tym zrobic .... pamietajcie moi drodzy ze to darmowa domena forum i moje opcje sa dosyc ograniczone ...podobnie ze zwiekszeniem liczby wiadomosci w shoutboxie .. niby moge ale pisza ze to moze "przeciażyć strone"
niestety nie ma takiej opcji (darmowa domena) jedyne co mi pozostaje to polecic zaciskanie zębów, nie przejmowanie sie estetyką aż tak bardzo , i zbieranie na nowy monitor
a z tego co wiem wiekszosc ludzi używa 1200 coś na 700 coś .... wiec zmiana loga raczej nie wchodzi w gre
Heh jak się skończy matura i będę mieć chwilę czasu pomiędzy niekończącymi się libacjami to spróbuję znaleźć jakąś domenę i stworzyć tam forum na jakiejś paczce phpbb bo głupio to jednak wygląda ;P
Ostatnio edytowany przez Calien (2009-04-17 16:47:12)