Forum dla czlonkow gildii Playing for Fun
Witam.
Z racji tego, że trzeba pokazać, że to nasze forum proponowałbym zmianę loga
Ja stworzyłem coś takiego, niestety musiałem szybko kończyć więc nie dokończyłem tekstu, ale efekt mogę wam pokazać:
Powiedzcie co zmienić (mam zapisane w .pds), czy wam się podoba lub podajcie inne, własne loga

Kurde coś zmniejszono wygląda, link do dużego: http://img18.imageshack.us/img18/8092/logopmh.jpg
Rozmiar aktualnego logo forum.
I niech mi ktoś powie gdzie jest klawisz Edytuj

Calien jako że musialem zmienic styll strony (poprzedni nie pokazywal nie -przeczytanych postów a to baaaardzo przydatna rzecz) bardzo bym cie prosił o dopasowanie rozmiaru do obecnego forum i wklejenie tu linka
gracz
nie lepiej zrobić screen shota xD jak stoimy razem i wrzucić go na logo ??
taki jest plan criss czytaj ogloszenie ale nie wiem co z tego wyjdzie ... ta gildia juz raz pokazała gdzie ma eventy i ich organizatorów ... a ss z 10 osobami na banner nie dam

http://img257.imageshack.us/img257/9670/logo2m.jpg
proszę
Ostatnio edytowany przez Calien (2009-03-25 23:20:11)

Nie no wypas mi się strasznie podoba. Całość się bardzo dobrze prezentuje a ten wypasiony anpis "Playing for Fun ba z gry tzreba czerpać przyjemność..." po prostu rewelacja. Gratuluje inwencji twórczej
Na photoshopie, tło z wybranej tapety WoW'a, następnie kładę kilka warstw pędzli aby obraz nie wyglądał zbyt jednolicie, później obrazki wycięte, potem warstwy farby z różnymi mieszaniami. Później już tylko napis. Wydaje się trudne, ale jak byś trochę bardziej ogarniał w tym temacie (może i ogarniasz, nie wiem ), to takie loga naprawdę nie są trudną rzeczą

Z logami jest tak samo jak z inną grafiką robioną w photoshopie czy innym programie. Wydaje sie to trudne a w rzeczywistości wygląda to tak że wystarczy miec pomysł na grafikę i dac do rendera odpowiednie tło pomazac troche pędzlem kilka filrów walnąc napis ramke i gotowe.