Forum dla czlonkow gildii Playing for Fun
Tutaj prosze o wpisywanie waszych danych
PRZYKŁAD __________ MIETEK
Gram 3 lata, 2 na oficjalu rok na todzie
to moja glowna i jedyna postac na todzie - mietek lvl 1 ,Mag fire , profesje - tailor , skinner .
wole grac pve ale czasem wchodze na BG .
1.Co do mojego stażu w World of Warcraft to prawdę mówiąc dopiero zaczynam poznawać grę.
2.Gram łotrzykiem o nicku takim jak tutaj na forum i gram tylko tą postacią.
3.Z racji tego, że jestem nowy w wow'ie to nastawiony jestem na poznawanie świata Azeroth, czyli pve .
edit: Sorry zapomniałem, na todzie gram niedługo i mam obecnie 18lv, ale szybko rośnie. Jak trzeba to zgłoszę się jak dobije ten 30.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Agares (2009-04-12 19:00:49)
Agares prosiłbym o napisanie swojego lvl z racji tego, że teraz rekrutacja jest od 30lvl, aczkolwiek jak napisałeś na forum gildii to imo znaczy, że równy z Ciebie gość i można Cię przyjąć

gracz
Witam,
Gram w WoW'a od kilku miesięcy, co raz to na serwerach z mniejszymi 'rejtami'. Pierwszy raz gram na tak niskich, i satysfakcja ze spodzonego czasu o wiele większa
Posiadam tylko jedną postać na serwerze ToD, o nicku Azul(lvl 16 prof herb/alch). Z gry wolę czerpać całość, także troszkę PvE, troszkę PvP.
Wiem że nie mam odpowiedniego poziomu ale mam nadzieję że da się w miarę możliwości odstąpić od tego punktu. O wiele milej by się gralo gdyby czasami można było do kogoś 'pysk otworzyć'. Brakujacy lvl postaram się nadrobić najszybciej jak to tylko możliwe(dla mnie).
gracz
Azul napisał:
Witam,
Gram w WoW'a od kilku miesięcy, co raz to na serwerach z mniejszymi 'rejtami'. Pierwszy raz gram na tak niskich, i satysfakcja ze spodzonego czasu o wiele większa
Posiadam tylko jedną postać na serwerze ToD, o nicku Azul(lvl 16 prof herb/alch). Z gry wolę czerpać całość, także troszkę PvE, troszkę PvP.
Wiem że nie mam odpowiedniego poziomu ale mam nadzieję że da się w miarę możliwości odstąpić od tego punktu. O wiele milej by się gralo gdyby czasami można było do kogoś 'pysk otworzyć'. Brakujacy lvl postaram się nadrobić najszybciej jak to tylko możliwe(dla mnie).
Edit Moja postać to Hunter